Paraplyen - Hundested

Aktivitetshuset Paraplyen holder til i Halsnæs medborgerhus Nørregade 61 Hundested
Der er åbent dagligt fra kl. 9 til 16 undtaget fredag, hvor der lukkes kl. 15.

Halsnæs medborgerhus i Hundested

Aktivitetshuset Paraplyen har åbnet en lokalafdeling i Hundested, Borgmester Steen Hasselris indviede lokalerne i Halsnæs Medborgerhus den 24. oktober 2017.

Personale
Udvidelsen af Paraplyen er et langsigtet projekt, der skal udvikle sig over tid. Første etape var åbningen af to lokaler i Halsnæs Medborgerhus og Bibliotek. I den forbindelse er der ansat to medarbejdere, en kreativ og en administrativ aktivitetsmedarbejder, som i samarbejde med borgerne og Paraplyens øvrige personale skal skabe rammerne for Paraplyens medlemmer.

Bliv frivillig
Paraplyen har et bredt udbud af forskellige aktiviteter og sociale sammenkomster, som alle drives af frivillige ildsjæle. I foråret 2017 blev der afholdt et borgermøde omkring udvidelsen, hvor der kom mange gode idéer og forslag til aktiviteter i den nye afdeling. Paraplyen søger frivillige, der kan være med til at udvikle afdelingen i Hundested.

Som frivillig i Paraplyen er man en værdifuld del af det særlige fællesskab, som kendetegner Paraplyen. Det skaber en helt unik energi i huset at det er de frivillige, som skaber rammerne for Paraplyens aktiviteter, uanset om det er en kreativ aktivitet, musik, kortspil eller helt enkelt handler om socialt samvær – kun fantasien sætter grænser.

Aktivitetshuset opbygges i etaper
Der er mange forventninger til afdelingen i Hundested. Fremadrettet ønsker Paraplyen at udvide tilbuddet i Hundested. I 2018 arbejdes der videre med tanken om at udvide Paraplyen Hundested med en bogcafé. Endvidere ønsker Paraplyen på sigt et motionsrum og brugerkøkken, hvilket er vedtaget i budgetforhandlingerne for 2018-2021.

Der er åbent mandag til torsdag kl. 9-16 samt fredag kl. 9-15. Se specielle åbningstider i sommeren under aktuelt.

Brænder du for at blive frivillig, eller har du gode ideer til aktiviteter i  Aktivitetshuset i Hundested, er du meget velkommen til at henvende dig til:

Virksomhedsleder Mie Madsen
Mail mima@halsnaes.dk
Telefon 47 72 24 22

eller

Viceleder Anette Pontoppidan
Mail anep@halsnaes.dk 
Telefon 23 29 17 21

Sidst opdateret 7. juni 2018